Yoga Cesar Westland

Yoga onder begeleiding van een fysiotherapeut!

Professionele begeleiding door gediplomeerde fysiotherapeut

Hebt u klachten (gehad) en wilt u toch in beweging blijven? Op zoek naar in- en ontspanning? Yoga onder begeleiding van een fysiotherapeut!

In Cesaryoga worden yoga en bewegingsleer Cesar gecombineerd in 1 les. Het is dus yoga met een beetje meer! Zeker wanneer u twijfelt of yoga wel geschikt is voor u, of wanneer u klachten heeft, kunnen wij u extra goed ondersteunen en begeleiden. Deze lessen zijn NIET zweverig maar juist heel praktisch. De nuchtere benadering van de docent geeft u inzicht in het menselijk lichaam.

Kleine yogagroepen met persoonlijke aandacht

Tijdens de lessen, in beperkte groepen, is er tijd voor persoonlijke aandacht, vooral voor uw houding. Na de les kunt u voor vragen terecht bij de docent Linda Heine.

We werken aan uw algehele mobiliteit en souplesse, maar ook aan spierkracht en houding. Tijdens de oefeningen leert u de ademhaling verbeteren en zorgen we voor een betere ontspanning en concentratie. U krijgt uitleg en adviezen voor thuis zodat u in aanvulling, na afronding of zelfs in plaats van uw oefentherapeutische behandeling mee kunt doen en fit kunt blijven.

Zo leert u te bewegen binnen uw grenzen (en die zijn voor ieder mens anders!) en te luisteren naar uw lichaam.

Individuele yoga begeleiding

Mocht een heel lesuur te intensief voor u zijn dan kunt u bij Linda terecht voor individuele begeleiding en persoonlijke opbouw van uw fysieke mogelijkheden middels oefentherapie Cesar of privé-les yoga.